Program: Luni-Vineri 08:00 — 20:00

- Saună și hamam -

Adaugă o nouă zonă de relaxare la tine acasă!

Indiferent că optezi pentru o saună tradițională, cu căldură uscată, sau pentru una cu infraroșu, decizia de a-ți instala o saună acasă vine la pachet cu o oază de relaxare și cu multe beneficii pentru sănătate!

Construim sauna visurilor tale​

Constructii saune uscate finlandeze pentru uz public sau privat la costuri reduse, dar cu materiale de calitate si cu echipamente de ultima generatie. Saune la comanda in orice localitate din Moldova.

SAUNA de acasă este o cabină din lemn cu o izolație bună de căldură și vapori, unde iti poti face propria sauna spatioasa in subsolul casei, sau chiar in baie.

Înainte de a începe orice lucrări de construcție, trebuie să fie intocmit un plan de proiect, in care sa cuprinda toate calculele și desenele necesare sau o simpla schita.

Beneficiile saunei

Sauna facea parte din ritualul de ingrijire al femeilor din lumea antica, datorita efectelor deosebite pe care le avea asupra pielii. In zilele noastre, doamnele apreciaza nu numai pielea frumoasa, dar si starea de bine pe care o resimt inca multe ore dupa iesirea din sauna.

➤ Mentinerea tensiunii arteriale in limite normale la pacientii hipertensivi.
➤ Calmarea problemelor respiratorii cum ar fi astmul si bronsita cronica.
➤ Ameliorarea afectiunilor reumatismale inflamatorii (osteoartrita, artrita reumatoida), durerile articulare, tensiunea musculara si fibromialgia.
➤ Diminuarea artrozei si durerilor, intrucat relaxeaza muschii.

Hammam-ul, un rasfat pentru trup si suflet!

Construim băi turcești - Hamam

Procedurile de apă din băile turcești poartă o mulțime de tradiții și trăsături pe care oamenii le plac din toate colțurile pământului.

De ce merită să ai Hamam acasă?

Hamamul este o baie cu abur, care actioneaza asupra organismului omului prin intermediul caldurii umede. Un avantaj al baii turcesti este faptul ca aceasta este indicata si persoanelor care nu pot suporta temperaturi foarte ridicate.

Temperatura in hamam variaza intre 35 si 50 de grade, insa umiditatea ajunge pina la 100%.

Hamamul asigura o relaxare maxima si te incarca cu energie pozitiva, contribuie la incetinirea proceselor de imbatrinire, stimuleaza circulatia sangvina, emoliaza, curata si netezeste pielea, sporeste capacitatile de protectie ale intregului organism. Aburul umed din hamam este contraindicat doar in cazul bolilor inflamatorii acute ale pielii.

Beneficiile Hamamului

➤ Abilitatea de a curăța corpul de toxine, datorită peelingului;
➤ Abilitatea de a restabili forța în organism;
➤ Capacitatea de a curăța căile respiratorii;
➤ Abilitatea de a elimina durerea;
➤ Ajutor în tratamentul răcelilor;
➤ Ajutor în tratamentul insomniei;
➤ Ajutor în tratamentul excesului de greutate;
➤ Abilitatea de a influența pozitiv sistemul digestiv.

Obține o consultație GRATUITĂ

Scrie contactele tale și revenim cu un apel în scurt timp