Program: Luni-Vineri 08:00 — 20:00

- Fațade și termoizolare -

Pentru case private, blocuri și balcoale

Termoizolații și finisaje la cheie cu contract și garanție

Tencuieli decorative, furnir din piatră naturală, klinker, plaster din marmură, profile decorative din polistiren și poliuretan, pervazuri din aluminiu și granit, chiar și siding cu toate accesoriile.

Orice lucrare de renovare are nevoie de un proiect de design. Nu numai din cauză că beneficiarul vizualizează cum o să arate casa lui renovată, ci și pentru economii substanțiale în bani și în timp.

O casă neizolată consumă la fiecare metru pătrat de suprafață locuită de 4 până la 6 ori mai mult agent termic decât o casă izolată conform standardelor moderne

Design personalizat

Oferim Design Personalizat din momentul în care planificăm împreună lucrările de termoizolare asupra locuinței, pentru a putea crea rezultatul final la care se așteaptă.

Noi avem frumoasa menire de a realiza visele proprietarilor și este foarte important să știm din start la ce căsuță visează fiecare în parte.

Prin oțiunea design personalizat creăm un produs unic, lucrăm asupra oricărui detaliu și acceptăm toate ideile și modificările ce apar pe parcurs.

Prin intermediu designului în format 3D reușim să dezvoltăm o imagine cu cea mai fotorealistă reprezentare vizuală a modului în care se va transforma locuința după renovare.

Izolare termică

2022-03-17 16.24.49

Vrei să economisești 80% din factura pentru energie termică?

Cu siguranță ți-ai oferit deja un răspuns – economisești. Cum să o faci pe seama încălzirii locuinței tale, în același timp, să-ți fie cald și bine fără a recurge la cojoace?
Pregătește casa din timp, îmbrăcând-o în haina potrivită.

Pe piața materialelor termoizolante există o varietate de produse, iar o termoizolare realizată corect va îmbunătăți confortul interior atât pe timp de iarnă cât și vara, prin menținerea unei temperaturi constante.

În urma unei analizei, am ales opțiunile cele mai bune și cele mai de impact și ne-am format în baza lor o ofertă avantajoasă pentru toți clienții noștri.

Lucrări de fațadă

2022-03-15 16.20.20

Fațada nu este doar o imagine obișnuită, dar cartea de vizită a casei, a celor care locuiesc în ea.

Aspectul fațadei poate crește sau diminua considerabil personalitatea și valoarea casei, de aceea, dacă v-ați asigurat că pereții exteriori sunt bine izolați, fie cu polistiren expandat sau extrudat, vată minerală bazaltică sau alte materiale, care să asigure temperaturi confortabile în interiorul acesteia (indiferent de anotimp), vă sugerăm să vă concentrați atenția în alegerea finisajului.

Rolul finisajului pentru fațada casei nu este, însă, exclusiv estetic. Acesta contribuie într-o mare măsură la protejarea casei în toate condițiile de vreme și acționează ca un strat izolator suplimentar.

Câteva din lucrările noastre

Obține o consultație GRATUITĂ

Scrie contactele tale și revenim cu un apel în scurt timp